More Views

VitaCalm Ansistop

In stock

ALL 2,420.00
OR

shikim i shpejte

VitaCalm Ansistop përdoret në situata ku stresi psikologjik ndikon tek emocionet duke gjeneruar ankth, shqetësim, axhitim dhe mendime negative.

Transporti
Falas

Pagesa Cash ne
momentin e dorezimit

Sold By
Footwear Store
0 / 5

Details

Për relaksim dhe mirëqënie mendore

Ankthi, axhitimi, mendimet negative dhe stresi ndikojnë negativisht në cilësinë e jetës. VitaCalm Ansistop është një zgjidhje specifike për të luftuar çrregullimet e ankthit në mënyrë natyrale dhe për të rikthyer qetësinë dhe mirëqënien mendore.

VitaCalm Ansistop është një suplement dietik me tableta, i cili nuk  krijon varësi as në rastet e përdorimit me kohë të zgjatur. Ai përmban L-Theanine, një substancë karakteristike të gjetheve të çajit, dhe ekstraktin e Manolias, e pasur në Honokiol. Formulimi plotësohet nga ekstrakti i Melissës dhe vaji esencial i mandarinës, në sasi të konsiderueshme për të stimuluar qetësimin dhe mirëqënien mendore në rastin e stresit.

VitaCalm Ansistop përdoret në situata ku stresi psikologjik ndikon tek emocionet duke gjeneruar ankth, shqetësim, axhitim dhe mendime negative.

Ankthi

Ankthi është një tërësi sjelljesh dhe reagimesh psikologjike, të cilat aktivizohen kur ne perceptojmë rrezik. Ankthi bëhet ç’rregullim real kur frika, axhitimi që e karakterizojnë janë të paarsyeshme dhe nuk lidhen me ndonjë stimul specifik. Ata që vuajnë nga ankthi priren të shmangin çdo sjellje që mund të shkaktojë shqetësim, axhitim dhe stres, duke kompromentuar seriozisht kualitetin e jetës.

Përdorimi: 1-2 tableta në mëngjes dhe 1-2 tableta në darkë, duke i marrë me pak ujë për të paktën 15 ditë.

 

Additional

Manufacturer BIOS LINE
sku2 BL4062
Quantity 60 tableta

Komentet

Write Your Own Review

You're reviewing: VitaCalm Ansistop

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Custom Tab 1

Fastest Default - Product Custom Tab 1