More Views

Principium Ferplus Tre-Tard

In stock

ALL 2,340.00
OR

shikim i shpejte

Suplement me hekur më përqëndrim të lartë në tableta me çlirim gradual. Kjo formë e bën tabletën gastro-rezistente dhe shmang shijen karakteristike të hekurit duke shamngur gjithashtu edhe problemet e keqthithjes që shoqërohen me metabolizmin e këtij mineraqli. Hekuri me 3 burime të ndryshme (bisglicinat, pidolat dhe fumarat) lejon çlirimin dhe përthithjen graduale gjatë ditës falë strukturës me 3 shtresa. Hekuri është një mineral shumë i rëndësishëm për mirëfunksionimin e trupit, kur nuk ka mjaftueshëm shfaqet lodhje dhe pafuqi.

Transporti
Falas

Pagesa Cash ne
momentin e dorezimit

Sold By
Footwear Store
0 / 5

Details

Suplement me hekur më përqëndrim të lartë në tableta me çlirim gradual. Kjo formë e bën tabletën gastro-rezistente dhe shmang shijen karakteristike të hekurit duke shamngur gjithashtu edhe problemet e keqthithjes që shoqërohen me metabolizmin e këtij mineraqli. Hekuri me 3 burime të ndryshme (bisglicinat, pidolat dhe fumarat) lejon çlirimin dhe përthithjen graduale gjatë ditës falë strukturës me 3 shtresa. Hekuri është një mineral shumë i rëndësishëm për mirëfunksionimin e trupit, kur nuk ka mjaftueshëm shfaqet lodhje dhe pafuqi. Pavarësisht nevojave që mund të ketë trupi për hekur ai nuk përthithet i gjithë gjatë një konsumimi prandaj efektiviteti maksimal i tij në këtë tablet qëndron në çlirimin e tij me 3 faza.

Pa gluten, pa laktozë.E përshtatshme për veganet.

Përdorimi:

1 tablet me pak ujë, mundësisht në stomak bosh.

Përbërësit:

 

Iron from three organic sources ëith Vitamin C, B12, Folic Acid and Beta-carotene.

Additional

Manufacturer BIOS LINE
sku2 BL7418
Quantity 30 tableta

Komentet

Write Your Own Review

You're reviewing: Principium Ferplus Tre-Tard

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Custom Tab 1

Fastest Default - Product Custom Tab 1