More Views

Fertimax 2

SKU: WECARE20190100000240

In stock

ALL 7,020.00
OR

shikim i shpejte

Suplement ushqimor, i formuluar posaçërisht për të mbuluar nevojat nutricionale të meshkujve që dëshirojnë të kenë fëmijë.

Transporti
Falas

Pagesa Cash ne
momentin e dorezimit

Sold By
Footwear Store
0 / 5

Details

FertimaxTM 2 është një mënyrë e thjeshtë për të siguruar spermatozoidë cilësorë dhe të shëndetshëm, në sajë të raportit të substancave ushqyese të nevojshme për mbrojtjen dhe procesin e spermatogjenezës.

 

PËRBËRJA

FERTIMAX

IMPAKTI

SASIA

(mg)

për 1 kapsulë

SASIA

(mg)

për 2 kapsula

AJR

për

2 kapsula

VITAMIN C

 Vitamina C kontribuon në   mbrojtjen qelizore ndaj   stresit oksidativ

90 mg

180 mg

225 %

VITAMIN E

 Vitamina E kontribuon në   mbrojtjen qelizore ndaj   stresit oksidativ

15 mg

30 mg

250 %

ZINK

 Zinku kontribuon për një   fertilitet dhe riprodhim   normal. Zinku kontribuon   në sintezën normale të   ADN-së. Zinku kontribuon   për ruajtjen e qelizës nga   stresi oksidativ

7.5 mg

15 μg

150 %

SELENIUM

 Selenium kontribuon për   një spermatogjenezë   normale. Selenium   kontribuon për ruajtjen e   qelizës nga stresi oksidativ

25 μg

50 μg

90 %

VITAMIN B9

(ACID FOLIK)

 Përqendrim i   spermatozoideve

100 μg

200 μg

100 %

L-TARTRATI

DHE

L-KARNITINE

 - Zhvillimi maturimi i   spermatozoideve

 - Numri i spermatozoideve

 - Lëvizshmëria e   spermatozoideve

200 μg

400 μg

 

KOENZIMA

Q-10

 Mbrojtje ndaj stresit   oksidativ

20 mg

40 mg

 

 

Rekomandohet një trajtim 6 mujor me FertimaxTM 2 për një rezultat optimal.

Koha mesatare e nevojshme për maturimin e spermatozoideve është 72 ditë, plus dhe 25 ditë të tjera që ata të jenë të aftë për të fekonduar. Rekomandohet të merren 2 kapsula në ditë FertimaxTM 2, të shoqëruara me pak ujë, për një periudhë të paktën 3 mujore. Rekomandohet një trajtim 6 mujor me FertimaxTM 2 për një rezultat optimal.

Mënyra e përdorimit: Merrni një kapsulë të bardhë + një kapsulë jeshile në ditë me një gotë të madhe uji për të paktën 3 muaj. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Kjo shtesë diete duhet të përdoret si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Vetëm për të rriturit.

Additional

Manufacturer DCMG
sku2 No
Quantity 60 tableta

Komentet

Write Your Own Review

You're reviewing: Fertimax 2

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Custom Tab 1

Fastest Default - Product Custom Tab 1