More Views

SENSITELIAL CREAM SPF 100+

In stock

Regular Price: ALL 1,872.00

Special Price ALL 1,310.00

OR

shikim i shpejte

Krem me mbrojtje të lartë ndaj diellit dhe rrezeve UVB+UVA. Për lëkura mikse dhe të yndyrshme.

Transporti
Falas

Pagesa Cash ne
momentin e dorezimit

Sold By
Footwear Store
0 / 5

Details

SENSITELIAL CREAM SPF100

Falë bashkëveprimit ndërmjet filtrave organik dhe mineral, duke përfshire ekstraktin e mikronizuar të Perlave, faktori mbrojtës i kremit është qartësisht i përforcuar dhe optimizuar. Përmbajtja e tij e lehte dhe fluide, sjell komfort në lëkure. Për këto arsye ky krem përdoret në rastet e mëposhtme:

  • Kushtet ekstreme të diellit.
  • Për lëkura të brishta dhe të ndjeshme ndaj diellit.
  • Për lëkura të ekspozuara shume ndaj diellit, apo lëkura që i nënshtrohen intolerancave të diellit (urtikaria diellore ...)
  • Fotodermatoza.

Mënyra e përdorimit: Aplikoni produktin bujarisht 30 minuta para çdo ekspozimi në diell. Rregullisht, rinovo aplikimin posaçërisht pas notit, djersitjes ose vetëfshirjes së kremit. Mos i ekspozoni foshnjat dhe fëmijët e vegjël drejtpërdrejt në diell. Mos qëndroni në diell për një kohë të gjatë edhe nëse përdorni një produkt sunscreen pasi ai nuk ju mbron plotësisht. Ekspozimi i tepërt i diellit është i rrezikshëm për shëndetin.

Additional

Manufacturer ACM
sku2 No
Quantity 40 ml

Komentet

Write Your Own Review

You're reviewing: SENSITELIAL CREAM SPF 100+

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Custom Tab 1

Fastest Default - Product Custom Tab 1