More Views

RINFOLTIL FIALE UOMO

In stock

ALL 1,560.00
OR

shikim i shpejte

Produkt riaktivizues i rritjes fiziologjike të flokëve për rigjallërimin dhe antirënies. Riaktivizon rritjen e flokëve, forcon dhe parandalon rënien e tyre. Hapni flakonin në vijën e bardhë, vendosni kapuçin shpërndarës dhe vendoseni drejtpërdrejte duke e shtypur mbi lëkurën e kokës gjithmonë pasi i keni larë flokët me shampon Rinfoltil.


Përdorni 2 deri në 3 flakone në javë për rreth 4 muaj.

Transporti
Falas

Pagesa Cash ne
momentin e dorezimit

Sold By
Footwear Store
0 / 5

Details

Produkt riaktivizues i rritjes fiziologjike të flokëve për rigjallërimin dhe antirënies. Riaktivizon rritjen e flokëve, forcon dhe parandalon rënien e tyre. Hapni flakonin në vijën e bardhë, vendosni kapuçin shpërndarës dhe vendoseni drejtpërdrejte duke e shtypur mbi lëkurën e kokës gjithmonë pasi i keni larë flokët me shampon Rinfoltil.

Përdorni 2 deri në 3 flakone në javë për rreth 4 muaj.

Additional

Manufacturer Pharmalife
sku2 No
Quantity 10 fl+ kapucin

Komentet

Write Your Own Review

You're reviewing: RINFOLTIL FIALE UOMO

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Custom Tab 1

Fastest Default - Product Custom Tab 1