More Views

LATTOFERRINA BIOATTIVA Stick

In stock

ALL 2,470.00
OR

shikim i shpejte

Laktoferrina luan rolin e transportuesit të hekurit dhe është vërtetuar të ketë aftësi imunomodulatore.


Laktoferrina është një glikoproteinë tipike e qumshtit dhe kryesisht te kulloshtra e cila ka funksionet e mësipërme.

Transporti
Falas

Pagesa Cash ne
momentin e dorezimit

Sold By
Footwear Store
0 / 5

Details

Laktoferrina luan rolin e transportuesit të hekurit dhe është vërtetuar të ketë aftësi imunomodulatore.

Laktoferrina është një glikoproteinë tipike e qumshtit dhe kryesisht te kulloshtra e cila ka funksionet e mësipërme.

Lactoferrin Biattiva Oral Stick është një suplement ushqimor pa gluten që përmban laktoferrinë dhe kulloshtër të marrë prej qumshtit të lopës dhe me cilësi të lartë, i prodhuar nëpërmjet një proçesi inovativ ngrirje-tharje i cili përmirëson profilin e vet teknologjik dhe ruan integritetin strukturor. 

INGREDIENTS: Demineralized water, fructose, concentrated orange fruit juice ( Citrus aurantium ), Lactoferrin from bovine milk, thickener: E412 guar gum; Colostrum from bovine milk titrated to 25% in IgG and 4% in lactoferrin, preservatives: potassium sorbate E202, sodium benzoate E211; gum from Acacia. Contains ingredients derived from milk and dairy products.

Përdorimi: Përdorni një stick në ditë, ndërmjet vakteve.

Additional

Manufacturer Pharmalife
sku2 0390NA
Quantity 15 sticks

Komentet

Write Your Own Review

You're reviewing: LATTOFERRINA BIOATTIVA Stick

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Custom Tab 1

Fastest Default - Product Custom Tab 1