More Views

Bio 45

In stock

ALL 2,964.00
OR

shikim i shpejte

Bio45 është një suplement dietik i cili përmban Vitamina, minerale dhe ekstrakte te perimeve nga ferma organike të çertifikuara;  është veçanërisht i rekomandueshëm kur kërkohet një sasi ekstra e këtyre elementeve.  Një nxitës i fuqishëm energjitik si dhe një ndihmesë e rëndësishme në rastin e nje diete të varfër.

Transporti
Falas

Pagesa Cash ne
momentin e dorezimit

Sold By
Footwear Store
0 / 5

Details

Multivtiamin, Multimineral, Multivegjetal, Organik, i Çertifikuar

Bio45 është një suplement dietik i cili përmban Vitamina, minerale dhe ekstrakte te perimeve nga ferma organike të çertifikuara;  është veçanërisht i rekomandueshëm kur kërkohet një sasi ekstra e këtyre elementeve.  Një nxitës i fuqishëm energjitik si dhe një ndihmesë e rëndësishme në rastin e nje diete të varfër.

Çertifikimi organik garanton natyralitetin e bimëve, dhe respektimin e cikleve  të tyre të rritjes, si dhe një sasi të përshtatshme mikronutrientësh dhe pa modifikime gjenetike, pesticide, sterilizues kimik, dhe metale. Kërkimi shkencor tregon që bimët nga rritja organike janë më të pasura në minerale, nutrient dhe antioksidant.

Të gjithë produktet Bio45 janë të çertifikuar nga Ecocert

Në rastet e një lodhje të përgjithshme, shtatzënie, ushqyerje me gji, humbje peshe ose diete të pabalancuar. Perfekte për atletet dhe të gjithë njereëzit që bëjnë aktivitet fizik, intensiv dhe të zgjatur.

Përdorimi: 2-4 tableta në ditë është e majftueshme për të mbajtur në nivel sasinë e nutrientëve.

COSA CONTIENE: Vitamins: B1, B2, B5, B6, B9, B12, C, D2, E, PP; Beta-carotene, Biotin, Inositol, PABA, Choline. Minerals: Iron, Calcium, Magnesium, Zinc, Manganese,Copper, Iodine, Selenium, Chromium. Herbal ingredients: Spirulina stalk, Apricot fruit, Pineapple fruit, Orange fruit, Banana fruit, Red Beetroot root,Carrot root, Echinacea herb, Strawberry fruit, Raspberry fruit, Lemon fruit, Apple fruit, Pea fruit, Tomato fruit, Elder fruit, Rooibos leaves, Spinachleaves, Green Tea leaves, Pumpkin fruit.

Additional

Manufacturer BIOS LINE
sku2 BL5631
Quantity 100 kapsula

Komentet

Write Your Own Review

You're reviewing: Bio 45

Product Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Custom Tab 1

Fastest Default - Product Custom Tab 1